12 Μαΐ 2013

Posted by domenika

Νόστιμες τοξίνες στα τρόφιμα.
Στη σύγχρονη εποχή πολλά διαφορετικά προϊόντα στην αγορά περιέχουν τοξίνες. Πολλοί τύποι τοξινών είναι μια σοβαρή απειλή για την υγεία και μπορεί να προκαλέσει μια ποικιλία χρόνιων παθήσεων και του καρκίνου.
Για να προστατέψετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από ανεπιθύμητες ενέργειες, θα πρέπει να γνωρίζετε για το πιο επικίνδυνες για τον οργανισμό ουσίες που βρίσκονται στα τρόφιμα. Εάν είναι δυνατόν, να εξαλείψει εντελώς ή τουλάχιστον να περιορίσετε τη χρήση τους στα τρόφιμα.

SolaninMnogie  
Μάλλον ο καθένας μας έχει δει  το φαινόμενο της  "πράσινης" πατάτας.  Αυτό συμβαίνει λόγω της ανάπτυξης της χλωροφύλλης τους, το οποίο σχηματίζεται μετά από μία επικίνδυνη SOLONIN ουσίας. Είναι αυτή η ουσία δίνει  πράσινο χρώμα στις   πατάτες. Αυτό το προϊόν δεν συνιστάται για χρήση σε τρόφιμα. Ακόμη και αν κόψουμε το σημειο   στο υπόλοιπο της πατάτας θα παραμείνει  να έχει μια μικρή συγκέντρωση της χημικής ουσίας, η οποία μπορεί να είναι πολύ επιζήμιες επιπτώσεις για το έργο του γαστρεντερικού και αναπνευστικού συστήματος.



κυανογόνοι  
Είναι  αρκετά επιβλαβείς ουσίες που περιέχουν τεράστιες ποσότητες ορισμένων φρούτων και λαχανικών. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση από αυτά βρίσκονται συχνά σε λάχανο, ραπανάκι,  και το σέλινο. Όλα τα προϊόντα που αναφέρονται, πολλοί γιατροί πιστεύουν ότι ένας από τους παράγοντες πρόληψης κατά του καρκίνου. Ωστόσο, μπορεί να επηρεάσει τη σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και κατά συνέπεια να οδηγήσει σε βρογχοκήλη. Αλλά εάν αυτά τα λαχανικά καταναλώνονται  βρασμένα, τότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία που αντιπροσωπεύουν.

μυκοτοξίνες
Θεωρείται ένα από τα πιο επιβλαβή είδη των χημικών ουσιών που βρίσκονται στα τρόφιμα.  Μυκοτοξίνες παράγονται από διάφορα είδη μυκήτων, το πιο επικίνδυνο είναι - είναι μούχλα. Μυκοτοξίνες βρίσκονται στα τρόφιμα που παρασκευάζονται από δημητριακά ή ξηρούς καρπούς. Η συχνή χρήση αυτών των ουσιών μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνους, κίρρωση του ήπατος και άλλες σοβαρές ασθένειες.

Νιτρικά



Αυτή η ομάδα των ουσιών που έχουν ταξινομηθεί ως επικίνδυνες καρκινογόνες ουσίες, που είναι μία από τις αιτίες του καρκίνου. Νιτρικά προστίθενται συχνά σε πολλά λαχανικά, φρούτα και μια ποικιλία από κρέας για να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του προϊόντος.



Οι πιο απρόβλεπτες επιπτώσεις μετά την κατανάλωση νιτρικά άλατα μπορούν να εμφανιστούν σε παιδιά κάτω των πέντε ετών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένα μικρό παιδί μειώνεται συχνά οξύτητα στο στομάχι και το μικρό σώμα μερικές φορές δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη μεγάλη ποσότητα των νιτρικών που υποβλήθηκαν σ 'αυτόν.



Ο καθένας είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί την υγεία τους, τρέφονται καλά και να επιλέξει μόνο εκείνα τα προϊόντα που είναι ασφαλή για τον οργανισμό  του. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 

hobbies - needlework Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei